Schedule


Schedule of times

Supervision begins 8:35

Entry bell 8:45

PERIOD 1

8:50-9:50 (60 minutes)

PERIOD 2

9:50-10:30(40 minutes)

Nutrition Break 1 10:30 a.m. - 11:10 a.m.

PERIOD 3

11:10-12:00 (50 minutes)

PERIOD 4

12:00-12:50(50 minutes)

Nutrition Break 2

12:50-1:30 pm

PERIOD 5

1:30-2:10 (40 minutes)

PERIOD 6

2:10-3:10 (60 minutes)

End of school day Bell 3:10